Over ons

Wie staan er achter Golfoverdegrens

Francesco Di Matteo

Francesco is geboren tussen Rome en Milaan in Italië en is golfprofessional. Hij heeft golfles gegeven op de golfbanen van Ascona in Zwitserland. In Duitsland heeft Francesco golfles gegeven in Ratingen/Düsseldorf en op Golfclub Wasserburg Anholt nèt over de grens bij Arnhem. Door zijn jarenlange ervaring kent hij de moeilijkheidsgraad van Duitse golfbanen op zijn duimpje.

Eveline Jiskoot

Eveline heeft vanaf haar 18e gewerkt in het Montessori-onderwijs, bij de studentenreisorganisatie NBBS in Leiden, als KNLTB-tennisleraar en als leidinggevende op een bungalowpark in België. Nu is zij sinds vele jaren werkzaam als touroperator. Eveline is een zeer gedreven en ervaren organisator van (golf)reizen en kent alle kneepjes van het vak.

Samen zijn zij in 1995 begonnen met het organiseren van golfarrangementen nèt over de grens in Duitsland en hebben zij al snel hun terrein uitgebreid naar de bijna 1000 schitterende vaak heuvelachtige golfbanen die Duitsland rijk is.

Zij proberen méér dan alleen een bescheiden professionele touroperator te zijn want vriendelijkheid en hulpvaardigheid staan bij beiden hoog in het vaandel. Of het nu om één of meerdere personen gaat, een groepje of zelfs een groep van 200 personen, voor iedereen hebben zij een passend voorstel. Zij zien graag dat u het naar uw zin heeft.

Francesco en Eveline verheugen zich erop een vrijblijvend voorstel voor u samen te mogen stellen, met of zonder golfen, dat kan allemaal.

Graag tot ziens!
Francesco en Eveline