Golfarrangementen

Tip → Golfclub Grevenmühle in de buurt van Düsseldorf, Duitsland

Een spectaculaire golfbaan met een attractieve greenfee prijs mits via ons gereserveerd. Ideaal als tussenstop op de heen- of terugreis vanaf Köln en de Eifel. 

Bellen


Nieuw → Parkhotel Kurhaus, Bad Kreuznach, Duitsland

Een gracieus hotel gebouwd in 1913 en gelegen in de SPA-tuin van Bad Kreuznach op een eiland omringd door de rivier de Nahe. Op 15 minuten afstand van het hotel ligt GC Nahetal en wat verder de prachtige banen van GC Rheinhessen en GC Donnersberg. 

Bellen


Nieuw → Kurhaus Hotel, Bad Münstereifel, Duitsland

Het hotel ligt in het noorden van de Eifel vlakbij het centrum van het historische dorp Bad Münstereifel. Op ongeveer 15 minuten van het hotel liggen de prachtige golfbanen GC Bad Münstereifel, GC Castle Zievel en GC Schloss Miel.

Bellen


Nieuw → Hotel Leugermann****  Ibbenbüren, Osnabrücker Land, Duitsland

Met sauna en stoombad. Alle golfbanen zijn uitdagend en de beste rondom Osnabrück. De prachtige, bijna allemaal heuvelachtige golfbanen GC Osnabrücker Golf Club, GC Habichtswald, GC Osnabrück Dütetal en GC Artland liggen op 10 tot 30 minuten van het hotel.

Prijs


Hotel Jägerhof-Kettwig, Essen, Duitsland

Het Jägerhof ligt in Kettwig, de historische wijk van Essen, op 2 minuten lopen van de rivier de Ruhr. Het hotel heeft geen restaurant maar er zijn in de directe omgeving van het hotel een 10-tal restaurants op loopafstand.

Prijs


Hotel Wißkirchen, Bergische Land, Duitsland

In Odenthal midden in de bossen van het Bergische Land aan de rand van Köln ten zuidoosten van Düsseldorf ligt een gemoedelijk klein hotel met goed eten en een gezellige bar. Op het terras en in de biertuin kunt u genieten van  regionale Duitse gerechten en heeft u keus uit vele Duitse bieren. In de omgeving liggen een 4-tal prachtige heuvelachtige golfbanen.

Prijs


Landhaus Beckmann, idyllisch gelegen aan de Nederrijn, Duitsland

Het hotel heeft een uitgebreid Wellnesscentrum.  Te boeken met Golf International Moyland, Land-Golf-Club Schloss Moyland, Schloss Wasserburg Anholt, GC Schloss Haag en GC Borghees.

Prijs


Hotel Eifelbräu Bitburg, Eifel, Duitsland

Prachtig onlangs totaal gerenoveerd hotel op loopafstand van de stad Bitburg. En met golfen op GC Lietzenhof op 15 minuten en Golf-Resort Bitburger Land op 10 minuten rijden.

Prijs


Onbeperkt golfen in het Oldenburger land, Duitsland

Gezellig hotel en prachtige golfbanen in de omgeving met een dag-greenfee op Golfclub Hude en Golfclub Oldenburger Land.

Prijs


Hotel Zur Eiche in het Bergische land van Duitsland

Op 5 tot 20 minuten rijden van 5 verschillende schitterende, sensationele, heuvelachtige golfbanen zoals GC Am Lüderich, Schloß Georghausen, Schloß Auel,GC Burg Overbach en GC Kürten.

Prijs


Luxe Sportpark Hotel Gerry Weber****, Duitsland

Op 1 uur rijden vanaf de grens bij Enschede ligt het modern ingerichte Gerry Weber hotel  met een riant wellnesscenter en een geweldige 27 holesbaan middenin het Teutoburger Wald. Deze baan ligt op nog geen 5 minuten rijden van het hotel.

Prijs


Wijnreis naar de Moezel, Duitsland

In een bijzonder hotel met culinair eten, met of zonder golfen en naar wens met verschillende bijzondere wijnproeverijen.

Eventueel per fiets!

Bellen


Osnabrückerland, Duitsland

Verschillende hotels in de omgeving van de bijzondere enigszins heuvelachtige 18-holes GC Artland met brede fairways en mooie greens.
Ook is er op deze golfbaan een luxueus vakantiehuis voor 10 personen.

Prijs


Hotel Is Molas Zuid-Sardinië, Italië

Golfen in het geboorteland van Francesco! Echt een bijzonder arrangement met hotel aan de golfbaan. Een baan met maar liefst 27 holes. Prachtig panoramisch uitzicht over zee en de omliggende bergen.

Prijs


Parkhotel Surenburg ****, Duitsland

20 minuten rijden vanaf de grens bij Enschede en 20 minuten rijden ten westen van Osnabrück met verschillende golfbanen in de omgeving.
Op aanvraag.

Bellen


Historisch Hotel Stadtpalais Lemgo, Duitsland

Ten zuidoosten van Osnabrück liggen de prachtige uitdagende golfbanen Lippischer GC, Senne Gut Welschof (15 minuten) en Teutoburgerwald (30 minuten richting Nederland).

Prijs


Hotel Rheinpark****, Duitsland

Direct aan de Rijn en 10 minuten van de golfbanen GC Wasserburg Schloss Anholt, Golf International Moyland, Land-Golf-Club Schloss Moyland, GC Borghees en GC Schloss Haag.

Prijs


Hotel Altenberger Hof**** Bergische land, Duitsland

Het hotel is een oud klooster en kan gereserveerd worden met of zonder golfen. Absoluut een bijzondere belevenis met de Dom op 50 meter afstand van het hotel.
Op aanvraag.

Bellen


Gastvrije boerderij, Duitsland

Op slechts 15 minuten van de Moyland golfbanen en een half uur rijden ten zuidoosten van Nijmegen. Spannend zelf koeien melken, vrijwel iedere nacht wordt er wel een kalfje geboren. Overnachten in het hooi of in een appartement (3-12 pers) op de boerderij.  Veel te doen: barbecue, kampvuur, sportveldjes. Ook geschikt voor (jeugd) groepen en competitieteams.

Prijs


Is uw golfarrangement er niet bij?  Of kunt u geen keuze maken?

Bel ons wij helpen u op weg!
telefoon:  +49 (0)2874 1060

CONTACTGEGEVENS
Aanvullende voorwaarden

golfarrangementen op maat